Select Page

Experience: livelog van Imagineering Congres in Breda (5)

15:30 uur Jammer de borrel even gemist heb in verband met het uploaden van posting 3. Ik krijg net een sms van KPN dat ik weer in kan loggen op hun wi-fi hotspot. Straks eens proberen in het stadscafe. Dit betekent dat je deze posting dan eerder dan 18:00 uur kunt lezen. De terrasjes hier in Breda lopen al mooi vol. Leuke stad moet ik zeggen. Veel sfeer, mooie oude gebouwen en een bijzonde gezellige uitstraling. Nu over naar de volgende spreker: Brian Elliott van StrawberryFrog. Zijn stelling: “We create brand movements.” Hij is van mening dat als we op persoonlijke en intiem niveau communiceren met onze klanten (totally engagement) we dan echte ambassadeurs van ze maken. Ze zijn er dan trots op om de merkwaarde door te geven aan anderen. Het merk wordt dan onderdeel van de ‘cultural conversation’. Op die manier kan ons merk de wereld over reizen. Hij noemt dit Brand Movement. Het zal duidelijk zijn als we een dergelijke movement kunnen creeeren onze marketingeuro’s beter besteed zijn en dat dit sneller gaat. We moeten niet pushen, niet schreeuwen, maar klanten deelgenoot maken. Dat lijkt dus op wat de ANWB doet. Door de toenemende digitalisering wordt marketing snel anders. Er moet een open dialoog ontstaan met de klant. We moeten een emotional selfproposition maken.StrawberryFrog heeft een omvangrijk netwerk van creatieven die rechtstreeks in contact staan met de opdrachtgevers en de klanten. Zo kunnen ze de ‘dialoog’ met de klant vanuit diverse invalshoeken. Hij noemt ook de weblog als voorbeeld van een conversation. Eens kijken of ik deze dialoog via de hotspot bij jullie kan krijgen. Het laatste deel van deze dag zal straks voor rekening zijn van Diane Nijs. Zij zal een totaalbeeld schetsen van alles wat we vandaag gehoord hebben. Ja de hotspot werk weer!

Tags: beleveniseconomie, , ,

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This