Select Page

Doc Searl’s presentatie op Les Blogs

Doc searlsDe closing presentation van Doc Searls op Les Blogs heb ik niet meer geblogd. Maar die was bijzonder goed. En gelukkig staat deze presentatie van Doc Searls nu on-line. De titel is: What blogs are vs what they are not. Het is een echte aanrader! Hij zegt onder andere:

“If we say blogging is ‘content’, for ‘consumers in an ‘audience’ we lose.”

We zijn producers in plaats van consumers en het gaat volgens hem niet om content maar om het schrijven zelf. Blogs zijn conversaties tussen schrijvers en lezers. Ze informeren ons. En ze veranderen ons. We leren er van. Ook Doc gebruikt weer het woord authority. Autoriteit moet je verdienen, krijgen.Van anderen.

“Blogs are an example of the demand site, supplying itself.”

Het gaat er ook niet om om zo lang mogelijk op een blog gehouden te worden. Nee je gaat er weer weg. Op je leerweg. Op zoek naar andere ‘ontmoetingen’ waar je iets mee kunt.Wat wel blijvend kan zijn zijn de ideeën van iemand of zijn mening. Doc is mede auteur van de Cluetrain Manifesto.

Tags: , ,

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This