Select Page

De stand van Mac2Go een van de meest bezochte attracties

De stand van het Mac2Go Car Area Network systeem is een van de meest bezochte attracties tijdens de Mac Expo in Amsterdam. Veel bezoekers reageren enthousiast op de vele mogelijkheden van Mac2Go CAN. Bedenker Martijn Aslander uit het Drentse Borger zegt nu al veel aanvragen te hebben gekregen om het systeem in te bouwen in verschillende types auto’s. Op basis van de Apple Mac Mini Computer is het Mac2Go CAN systeem ontwikkeld door Het Autoforum uit Borger en Apple Center uit Enschede/Hengelo.
Onder de noemer ‘The Pleasure of driving a MAC’ staat op de beurs in Amsterdam een prototype van Mac2Go CAN dat is ingebouwd in een trendy Mini Cooper, nu al de Mac Mini Cooper genoemd. “We krijgen nu ook veel verzoeken binnen om de Mac Mini Cooper te showen op beurzen”, vertelt Aslander. “Veel bezoekers hebben aangegeven dit systeem in hun auto te willen hebben.”
Volgens Aslander kost Mac2Go tussen de 1500 en 2000 euro. Momenteel werken de bedenkers aan een leaseconcept.

Tags: car area network, mac2go

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This