Corporate DNA dat is onze enige houvast in de toekomst!

Ic2005

Imagineering Conference: a new enterprise logic: ‘managing the heartbeat’

Is ‘experience economy’ de vrolijk klinkende term om tactische veranderingen in de economie aan te duiden of gaat er achter die naam een echte revolutie achter schuil? Dat is de discussie die Imagineering Academy aanzwengelt op haar congres op 21 april  in Breda. Imagineering Academy is overtuigd dat het om een diepe verandering in de maatschappij gaat die van bedrijven een nieuwe bedrijfslogica vraagt.

Om de vergelijking te maken met een tennisspel, het gaat deze keer niet om de aanpassing van de materialen van het raket of de hoogte van het net maar om het wegnemen van het net en het raket. Een heel nieuw spel dus, met een hele nieuwe logica. Vandaar ook de titel van het congres: Imagineering Conference: a new enterprise logic: ‘managing the heartbeat’. De ‘heartbeat’, het corporate DNA, de waarden waar het bedrijf voor staat, dat is onze enige houvast in de toekomst, al de rest zal veranderen wil een bedrijf of organisatie aansluiting vinden in de veranderde omgeving. Dat is de diepe waarheid die schuilgaat achter de prettig klinkende namen van ‘experience economy’ , ‘beleveniseconomie’, ‘droommaatschappij’, ‘funcky business’, ‘attention economy’ en zovele andere.

Tijdens het congres zullen sprekers van wereldniveau elk een deel van de puzzel van de nieuwe bedrijfslogica bespreken en illustreren:

Bernd Schmitt; The Experience Dimension                                    
Chip Conley: The People Dimension   
Karim Rashid: The Design Dimension   
Brian Elliott : The Communication Dimension 
Jo van Engelen: The Values and Innovation Dimension         
Diane Nijs: The Integrated Dimension   

Er zijn nog slechts enkele plaatsen vrij.

Tag: , , , beleveniseconomie

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2016 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This