Select Page

BlogHer: een initiatief van vrouwelijke bloggers

BlogherIk lees zojuist bij Charlene Li van Forrester dat ze aankondigd dat BlogHer een conferentie gaat organiseren speciaal voor vrouwen die bloggen. Charlene blogt zelf ook zoals velen zullen weten. Enkele weken geleden heeft ze daar al over geschreven.

Webloggen lijkt nu vaak nog een mannenbusiness en dat is niet goed. Ik vind daarom de missie van BlogHer en dit initiatief mooi:

– Exposure for women bloggers
– Education for women bloggers
– Community for women bloggers

En het is echt niet alleen voor vrouwen. Ik ben benieuwd wie er naar toe gaat en er verslag van doet. Voor de prijs van 99 dollar hoef je het niet te laten.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This