Bloggers in Oprah?

Oprah

 

Steve Rubel van Micro Persuasion is aan het proberen om Oprah Winfrey een show over blogging te laten maken. Hij heeft een oproep gedaan aan bloggers om een email te sturen. Je kunt de tekst gebruiken die hij daarvoor heeft opgesteld (klik op het plaatje). Vandaag geeft hij ons weer een update over de status. Ik heb gelijk ook even die email ingestuurd. Wie weet heeft het effect. Zou mooi zijn als Steve het voor elkaar krijgt. Een idee om zelf ook eens een email in te sturen? Laat het me weten als je dat hebt gedaan en Steve wil het ook graag weten.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

9 Comments

 1. Evert Jan

  Hi Hans,
  Aangezien in Parijs moet laten schieten (damn) ga ik ‘dan maar’ mee naar Chicago. 😉
  Leuke actie!

  Antwoord
 2. [ Ver ~ Basterd ]

  Oprah over Webloggers?!

  Ik lees net op de weblog Experience een oproep van een Amerikaanse weblogger aan de blogosphere om ‘webloggen’ als onderwerp op Oprah te doen verschijnen! Steve Rubel van Micro Persuasion is aan het proberen om Oprah Winfrey een show over…

  Antwoord
 3. [ Ver ~ Basterd ]

  Oprah over Webloggers?!

  Ik lees net op de weblog Experience een oproep van een Amerikaanse weblogger aan de blogosphere om ‘webloggen’ als onderwerp op Oprah te doen verschijnen! Steve Rubel van Micro Persuasion is aan het proberen om Oprah Winfrey een show over…

  Antwoord
 4. [ Ver ~ Basterd ]

  Oprah over Webloggers?!

  Ik lees net op de weblog Experience een oproep van een Amerikaanse weblogger aan de blogosphere om ‘webloggen’ als onderwerp op Oprah te doen verschijnen! Steve Rubel van Micro Persuasion is aan het proberen om Oprah Winfrey een show over…

  Antwoord
 5. [ Ver ~ Basterd ]

  Oprah over Webloggers?!

  Ik lees net op de weblog Experience een oproep van een Amerikaanse weblogger aan de blogosphere om ‘webloggen’ als onderwerp op Oprah te doen verschijnen! Steve Rubel van Micro Persuasion is aan het proberen om Oprah Winfrey een show over…

  Antwoord
 6. [ Ver ~ Basterd ]

  Oprah over Webloggers?!

  Ik lees net op de weblog Experience een oproep van een Amerikaanse weblogger aan de blogosphere om ‘webloggen’ als onderwerp op Oprah te doen verschijnen! Steve Rubel van Micro Persuasion is aan het proberen om Oprah Winfrey een show over…

  Antwoord
 7. bas

  Net als Evert-Jan niet in staat om Parijs te halen … Chicago prima alternatief! : )
  Heb ook een mail gestuurd en een post van gemaakt.

  Antwoord
 8. frEdSCAPEs

  Leuk aktie van Steve

  Hans Mestrum wijst op zijn weblog „Hans on Experience“ op een aktie die Steve Rubel (Micropersuasion) is gestart: „Bloggers in Oprah?“
  Enfin … lees zelf maarN.B. Ik heb al een mailtje naar Oprah gestuurd.

  Antwoord
 9. kathryn allen

  i have changed internet providers froom tulsaallen1229 to the above.

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2016 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This