Select Page

Blog marketing via tags

Kijk dat vind ik mooi. De eerste Technorati Tags komen voor in een Google search. Klik op deze zoekopdracht: blog marketing en je ziet bovenaan: Technorati: Tag: blog marketing. Eigenlijk ook wel logisch, maar ik heb daar nooit bij stil gestaan. Op deze manier kun je dus door de juiste tags in een posting te gebruiken (toekomstige) lezers via Google en Technorati op je posting krijgen. Op deze manier kun je dus ‘conversations’ een beetje sturen door zelf de juiste tags te gebruiken. Ik las dit trouwens in een heel goede posting op  How To Blog For Fun & Profit!, waarin de marketing van blogs met behulp van tags uitgebreid wordt behandeld. Zo wordt aandacht besteed aan de volgende zaken.


– Observation 1: Technorati Tags Starting To DeliverTraffic
– Observation 2: Technorati Tag Searches Yield Highly Relevant and Targeted Results 
– Observation 3: Technorati Tags Showing Up In Top Google Search Results  
– Observation 4: Users Are Targeting Popular Keyword Phrases With Tags

Tag: ,

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This