Select Page

Aangekomen in Parijs

Deze posting schrijf ik om 23.30u vanaf mijn hotelkamer in hartje Parijs bijna naast de Senat waar morgen de conferentie is. Internet is vandaag ook niet wat het moest zijn. Eerst in Schiphol tevergeefs geprobeerd via Wi-Fi internet op te komen. Niet gelukt dus. Allemaal weer moeilijk doen met providers, roaming partner, credit card nummers etc. Nee dat is nog steeds niet zoals het hoort. Ik wil gewoon internet op kunnen, maar dat schijnt nog steeds duur en/of moeilijk te zijn. In het hotel hier is het al niet veel beter. Ze hadden me verteld dat er wi-fi zou zijn. Nu is er dat wel, zie ik maar ze hebben nog geen toegang geregeld. Je kunt er dus nog niet mee werken. Zoiets als een auto zonder benzine. Dus helaas mijn eerste foto’s kan ik niet on-line zetten. Dat zal denk ik pas lukken als ik thuis ben. Maar goed. Met een lekker biertje erbij kan ik nu deze posting wel schrijven. Kijken of ik dan morgen in de Senat dit kan posten en of het daar dan allemaal goed werkt. Wat dat betreft kun je van een gsm zeggen wat je wilt, maar dat werkt tenminste. Thuisfront al gebeld en Frank-ly een sms-je gestuurd. Die zat net aan het toetje met enkele andere nederlandse bloggers.
Ben benieuwd morgen. Een voordeel is er. Ik hoef de straat hier maar over te steken en ik sta bij de Senat. Toch handig als je al om 8.00 uur moet registreren….. Hopelijk loopt het ook allemaal goed af met de stroomvoorziening, want dat wordt denk ik nog een probleem. Iedereen heeft natuurlijk een notebook maar heeft ook ‘prik’ nodig. Maar goed anders dan bloggen we later wel als we thuis zijn. De postings maak ik uiteraard wel.
Ik zat tijdens de vlucht in een bijna leeg vliegtuig van Varig Brasilian Airline. Een enorm ding met  9 stoelen naast elkaar. Het daadwerkelijk vliegen kost nog geen uur. Je bent net zoveel tijd kwijt met opstijgen en landen. De Eifeltoren was trouwens prachtig verlicht. Ik weet niet of dat altijd zo is maar hij stond helemaal in het licht en knipperde van onder tot boven. Hoeveel lichtjes zitten daar niet in? Werkelijk een prachtig schouwspel.

Tags: ,

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This