Webloggers: hoe lang zijn ze on-line en hoe vaak lezen ze de krant?

Uit een onderzoek van  Universal McCann getiteld:  The Rise of the Consumer-Generated Media Machine blijkt het volgende:

– 2% van de volwassen bevolking is een weblogger
– tussen de 18 en 24 jaar wordt 3x zoveel geblogd als de rest (5.2% tov 1.9%)
– webloggers boven 18 zijn gemiddeld  14 uur en 14 minuten on-line, non-webloggers zijn dat 8 uur en 47 minuten
– volwassen webloggers lezen minder de krant: 2 uur en 53 minuten per week, non-bloggers lezen 3 uur en 7 minuten per week de krant
– webloggers tussen de 18 en 24 jaar lezen 46 minuten per week de krant, en non-bloggers: 1 uur en 37 minuten
(bron)

 

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2016 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This