Select Page

Weblog voor teens

Ik schrijf wel eens wat over teens en tweens. Daarom mag de posting van Erik van Roekel op MarketingFacts hier ook niet ontbreken. Hij schrijft nl. over een nieuwe weblog voor teens: RED blogs. De dienst is van AOL die er onderzoek naar hebben gedaan. Maar het vreemde aan dit verhaal is dat je eerst geregistreerd moet zijn bij AOL voordat je een weblog kunt gebruiken. Ja, dat gaat natuurlijk niet werken. Weblogs zijn sterk omdat ze open zijn: connecting & sharing, word-of-mouth, etc. Nee geen slimme zet.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This