Vincent van Gogh aan het googlen?

Vincent van gogh

 

Ik zag zojuist dat bij het googlen er ineens een ander plaatje verschijnt. Dat gebeurt wel vaker. Na hierop geklikt te hebben (en dat is natuurlijk de bedoeling) dan verschijnt het resultaat van de zoekopdracht naar Vincent van Gogh. Bovenaan staat het van Gogh musem. Wat nu de bedoeling is van deze actie, behalve dan dat van Gogh exposure krijgt (en het museum natuurlijk) ontgaat me nog even. Gaat Google zijn eigen logo ‘verkopen’? Zou kunnen. Wel slim.

Update: kennelijk wil Google aandacht besteden aan het feit dat van Gogh 152 jaar geleden geboren is.
Update 2: ander mooie logo’s over kunsternaars op een rij.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2016 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This