Select Page

Vincent van Gogh aan het googlen?

Vincent van gogh

 

Ik zag zojuist dat bij het googlen er ineens een ander plaatje verschijnt. Dat gebeurt wel vaker. Na hierop geklikt te hebben (en dat is natuurlijk de bedoeling) dan verschijnt het resultaat van de zoekopdracht naar Vincent van Gogh. Bovenaan staat het van Gogh musem. Wat nu de bedoeling is van deze actie, behalve dan dat van Gogh exposure krijgt (en het museum natuurlijk) ontgaat me nog even. Gaat Google zijn eigen logo ‘verkopen’? Zou kunnen. Wel slim.

Update: kennelijk wil Google aandacht besteden aan het feit dat van Gogh 152 jaar geleden geboren is.
Update 2: ander mooie logo’s over kunsternaars op een rij.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This