Select Page

Vimeo: site voor videoclips

VimeoIn navolging op Flickr komt Vimeo nu met een verzamelplaats voor videoclips. Het werkt ook met tags in is geinspireerd op del.icio.us. Bij elke tag horen meerdere afzonderlijke clips die als thumnails weergegeven worden. De afzonderlijke clips zijn ook weer voorzien van verschillende tags. Tesamen vormen ze weer een ‘Automatic Movie‘. Vimeo betekent: “It’s video with me in it. It’s movie out of order.” Er wordt uitgelegd hoe de clips in QuickTime Pro gemaakt kunnen worden. Overigens is het niet mogelijk om momenteel zelf de videoclips op de site te zetten, aangezien de site pas in februari 2005 is opgezet en er druk gewerkt wordt het geheel te vervolmaken.
Concertautomatic movie about concerts, or an automatic movie about funny things.”

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This