Select Page

Vimeo: site voor videoclips

VimeoIn navolging op Flickr komt Vimeo nu met een verzamelplaats voor videoclips. Het werkt ook met tags in is geinspireerd op del.icio.us. Bij elke tag horen meerdere afzonderlijke clips die als thumnails weergegeven worden. De afzonderlijke clips zijn ook weer voorzien van verschillende tags. Tesamen vormen ze weer een ‘Automatic Movie‘. Vimeo betekent: “It’s video with me in it. It’s movie out of order.” Er wordt uitgelegd hoe de clips in QuickTime Pro gemaakt kunnen worden. Overigens is het niet mogelijk om momenteel zelf de videoclips op de site te zetten, aangezien de site pas in februari 2005 is opgezet en er druk gewerkt wordt het geheel te vervolmaken.
Concertautomatic movie about concerts, or an automatic movie about funny things.”

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This