Van zin van het leven, via duurzaamheid, RSS naar databasemarketing?

Vreemde combinatie van woorden. Niet voor de schrijver van een artikel in Emerce. Jammer. Gemiste kans. Het artikel begon zo mooi over het ontstaan van ‘alles’: de theorie van ‘the big bang’ als energieopwekker/verslinder en de theorie van overdracht van informatie, waardoor alle kennis al in het kleinste detail aanwezig is. Daarna ook nog een mooi stukje over de trend van dit energieverslinden enerzijds en het structureren van informatie anderzijds. Ook de kwaliteit van leven wordt nog aangehaald. Allemaal niks mis mee. Integendeel, belangrijke onderwerpen die momenteel volop in de belangstelling staan.Ikzelf schreef er ook al vaker over. Maar het is dan toch wel heel jammer om dan na dit filosofisch gedeelte een overgang cq vergelijking te maken met databasemarketingtechnieken……De genoemde onderwerpen verdienen dat niet. Jammer het begon zo mooi…..

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2016 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This