Select Page

Update RSS statistieken

Rss_statistieken2Ik berichtte hier nog over de RSS statistieken op Hans on Experience. Dat was afgelopen zaterdag. IK wil hier even een update geven van de stand van nu. Het verschil tussen die andere en deze is erg groot. Stond ik toen op 13 maart op 38 readers, dit zijn er inmiddels nu op 15 maart in enkele dagen tijd 53 geworden. Ook het aantal hits via RSS is fors toegenomen van 658 op 13 maart naar 832 op 15 maart. Ook merk ik dat er meer comments komen en trackbacks.
Het is ook typisch te merken dat positieve persoonlijke feedback op mijn weblog via de email gaat en niet in een comment geplaatst wordt. Eigenlijk is dat dus een tekortkoming van de software. Er is niet zoiets als een gastenboek of zo. Toch eens over nadenken.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This