Update RSS statistieken

Rss_statistieken2Ik berichtte hier nog over de RSS statistieken op Hans on Experience. Dat was afgelopen zaterdag. IK wil hier even een update geven van de stand van nu. Het verschil tussen die andere en deze is erg groot. Stond ik toen op 13 maart op 38 readers, dit zijn er inmiddels nu op 15 maart in enkele dagen tijd 53 geworden. Ook het aantal hits via RSS is fors toegenomen van 658 op 13 maart naar 832 op 15 maart. Ook merk ik dat er meer comments komen en trackbacks.
Het is ook typisch te merken dat positieve persoonlijke feedback op mijn weblog via de email gaat en niet in een comment geplaatst wordt. Eigenlijk is dat dus een tekortkoming van de software. Er is niet zoiets als een gastenboek of zo. Toch eens over nadenken.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2016 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This