Select Page

Technorati cijfers

Weblog_posts_technoratiOp MarketingFacts heb ik een posting gemaakt over Technorati cijfers en wel het aantal postings per seconde, nl. 5,8.
Opvallend is dat er zo’n diepe dalen zijn bij grote gebeurenissen zoals de Tsunami, de verkiezingen in de VS en de Super Bowl. Sifri zegt dat de meeste pieken (die voor een dal komen) te maken zullen hebben met belangrijke gebeurtenissen. Ook internationaal, aangezien volgens hem nu 40% van de postings in Technorati een andere taal hebben dan het engels!
Ook Marco beschrijft een gedeelte van de cijfers: 7,8 miljoen weblogs bij Technorati.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

1 Comment

  1. MarketingFacts

    Technorati: 5.8 posts per second

    Sifry geeft in vervolg op zijn cijfers over het total aantal blogs, een overzicht van het aantal postings wereldwijd via Technorati. Dit aantal is gestegen van 400.000 in oktober

    Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This