Select Page

Technorati cijfers

Weblog_posts_technoratiOp MarketingFacts heb ik een posting gemaakt over Technorati cijfers en wel het aantal postings per seconde, nl. 5,8.
Opvallend is dat er zo’n diepe dalen zijn bij grote gebeurenissen zoals de Tsunami, de verkiezingen in de VS en de Super Bowl. Sifri zegt dat de meeste pieken (die voor een dal komen) te maken zullen hebben met belangrijke gebeurtenissen. Ook internationaal, aangezien volgens hem nu 40% van de postings in Technorati een andere taal hebben dan het engels!
Ook Marco beschrijft een gedeelte van de cijfers: 7,8 miljoen weblogs bij Technorati.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

1 Comment

  1. MarketingFacts

    Technorati: 5.8 posts per second

    Sifry geeft in vervolg op zijn cijfers over het total aantal blogs, een overzicht van het aantal postings wereldwijd via Technorati. Dit aantal is gestegen van 400.000 in oktober

    Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This