Select Page

Skype experience

Skype2
Vandaag ge-Skype-t met Fred Zelders van frEdSCAPES. Fred moest even prutsen met de instellingen. Maar heeft het toch voor elkaar gekregen. Daarna was het de beurt aan mij om te prutsen om het icoontje van Skype rechts onder mijn foto te krijgen. Je kunt me nu dus Skypen, door me toe te voegen aan je contactpersonen (hansmestrum) of naar de Skype-site te gaan en Skype te downloaden en daarna me toe te voegen. Volgens Marketingfacts.nl kwamen er in februari 140.000 nieuwe gebruikers per dag bij. Daar zijn er dus nu weer 2 bij.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This