RSS tutorial

Rss_tutorialIk kwam deze mooie RSS tutorial tegen bij Micro Persuasion. De inhoud is niet alleen heel geschikt voor mensen die willen weten hoe RSS werkt, maar ook de manier waarop het een en ander wordt gepresenteerd vind ik sterk. Je moet wel even geduld hebben in het begin bij het MSN scherm.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

3 Comments

  1. Hans

    @auser: Dank wederom voor je link. Het gaat er niet om wat ik vind of u, maar waar ik de lezers een plezier mee doe. Aan de bezoekjes aan de betreffende postings over RSS en Trackback leid ik af dat er steeds nieuwe webloggers komen die dit uitzoeken. En als ik daar wat aan kan bijdragen dan doe ik dat graag….Dagelijks lees ik (en u waarschijnlijk ook) nog postings over RSS feeds die er bij zijn gekomen. Ook worden er op diverse weblogs lijstjes bijgehouden van RSS feeds, dus achter haalt….M.i. begint het pas. Wellicht dat het woord RSS vorig jaar hot was. Het gebruik kan volgens mij altijd meer en beter.
    De opmerking over Trackbackspam ontgaat me een beetje. Kunt u uw bedoeling uitleggen?

    Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2016 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This