Select Page

RSS statistieken Hans on Experience

Rss_statistieken_1In navolging van Webdrain, MarketingFacts en MedicalFacts hier even een posting over de RSS statistieken van mijn nog jonge blog.
Op 12 januari had ik 1 lezer zie ik in mijn FeedBurner statistiek ;-). Ik wist daarvoor niet dat er dergelijke zaken als RSS readers en dergelijke bestonden. Die ene lezer zorge voor 0 clickthroughs en 12 hits.
8 maart had ik mijn record tot nu toe: 47 lezers met 77 clickthroughs en 837 hits. Kortom een stevige stijging in een week of 8. Er is steeds een terugval in het weekend te zien, niet alleen qua RSS lezers maar ook in normale hits.
De tijd voor 12 januari toen ik het webloggen meer voor mezelf gebruikte als een soort archief heb ik geen gegevens, maar aangezien ik toen nog geen RSS feed actief aanbood zal het aantal lezers via feeds te verwaarlozen zijn. Het plaatje hierboven is van het weekend, vollediger zondag 13 maart.
Een plaatje van mijn ‘normale hits‘ heb ik al eens bij een posting gezet.
Jammer dat ik naar WebDrain. Medicalfacts en MarketingFacts geen trackback kan zetten…..(tenminste ik zie niet waar ik dat moet doen).

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

1 Comment

  1. Arnoud

    Een mooie stijging in drie maanden! Op naar de honderd voor eind april?
    Ik maak gebruik van Blogger, dus helaas geen trackback…

    Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This