Reactie MyBlogLog

Sommigen van ons hebben terecht de vraag gesteld of het gebruik van een script voor MyBlogLog waarmee je uitgaande kliks kunt tracen wel veilig is. Ik stelde Eric van MyBlogLog daar een vraag over. Dit is zijn antwoord:
“Hans –
I understand your concern. With a script like this it is possible for a third party to do mess with content on your site. However, if we were to try something like that, all you would need to do is remove the javascript and everything would go back to normal.
More importantly, if we tried something like that, bloggers would post and everyone would know about it 12 seconds and everyone would cancel their service and we would go out of business.
As we say on our site, our goal is to make this easy on our members as possible. We are already working on several new features, like tracking which pages the clicks come from. If we dont host the javascript, we would have to continually ask our members to update their code. This is the opposite os easy 🙂
In the end it takes a measure of trust, and it’s okay if some people choose not to trust. We just want to do the greatest good for the most people we can.
This is a complex issue but I hope this gives you some understanding of why we’re hosting the code.
Cheers!
Eric”

Ik moet zeggen dat de support en de manier waarop ze antwoorden getuigen van openheid en klantvriendelijkheid.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

2 Comments

 1. Wim Bekkers

  Imho is het op deze manier met een include script de enige juiste oplossing. Nu heb je geen echt probleem als de MBL site down is, dat zou wel anders zijn als de js code inline in je webpagina zit. En je kunt toch altijd de inhoud van de js-script file controleren?

  Antwoord
 2. Hans

  Dag Wim,
  bedankt voor je reactie. Kun je het ook in gewoon Nederlands vertalen. Het is mij niet duidelijk wat je bedoelt te zeggen.

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2016 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This