Opruiming gehouden

Gisteravond heb ik eens opruiming gehouden op mijn weblog. Ik heb wat buttons toegevoegd die allemaal in dezelfde stijl zijn. Kijk maar eens rechts onderin. Daarnaast bij de button met mijn Skype-adres ook een button voor mijn emailadres en businesscard gemaakt. Ik heb mijn del.icio.us tags toegevoegd met RSS feed, de artikelen in mijn Furl archief kun je nu makkelijk bekijken. Natuurlijk ook meteen button voor de RSS feed van het Furl archief gemaakt en mijn Bloglines feeds die ik lees toegevoegd. Ook deze weer met RSS feed.

Van de bevriende weblogs heb ik een lijstje gemaakt met ook de RSS feeds. Ik ben nog bezig met Live Message Alerts te installeren. Lijkt me ook wel een handige optie. Jullie kunnen je dan daarop abonneren, waardoor je een alert krijgt in je email, MSN, op je PDA als ik iets post. Dat werkt via Microsoft Message Server. Ik zag dat bij Steve Rubel van Micro Persuasion. Ik ben nog aan het nadenken of en wat ik met de stijl, zoals kleurgebruik en dergelijke wil. Misschien is het zo ook wel goed.
Ik zou het graag eens horen van jullie.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

1 Comment

 1. Erwin van Lun

  Mooi die button Skype Me! Ik drukte en belde je meteen al. Was niet de bedoeling. Even wennen…
  Het zette me wel aan het denken. Bellen wordt gratis. Het zal niet lang meer duren voordat ons mobieltje met ons draadloos thuiswerk praat en dan wordt langzaamaan standaard.
  Ik dacht: dit wil ik ook! Dus was al druk bezig met m’n weblog. Toen realiseerde ik me wat dit betekende…Ik ben altijd zeer voorzichtig met het plaatsen van mijn e-mail adres op websites, uit angst voor e-mail harvesting praktijken en de resulterende spam. Maar als spammers straks mij gratis kunnen bellen, is het natuurlijk wachten op de eerste spam-speech robots:
  Tuut tuut…. Hoi Lieverd met Wanda, ik ben nu helemaal klaar voor je…. en dan begint het spel.
  Dus toch maar niet gedaan. Ben benieuwd hoe zich dit verder ontwikkelt…

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2016 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This