Select Page

Op MarketingFacts

Jawel, ik ga binnenkort ook op MarketingFacts bloggen. Na afgelopen zaterdag door Marco aangemaakt te zijn als auteur ga ik deze week eens kijken hoe het allemaal werkt. Het lijkt me leuk om van die kant de weblog-wereld weer eens beter te leren kennen. Ik ga daar wat doen met trends denk ik en ook weer de gebieden op zoeken die niet vanzelfsprekend zijn om te bekijken terwijl die trends er wel zijn. De gebieden tussen mens en techniek, leiderschap en management en het vervolg op marketing: imagineering. Stukjes die beter op MarketingFacts passen zal ik ook daar gaan plaatsen. Wat dat precies is en hoe dat zal gaan weet ik ook nog niet. Ik laat me maar leiden door wat er gebeurt en heb (bewust) geen vooropgesteld plan, omdat ik dan misschien te snel in kaders, hokjes, platgetreden paden, vanzelfsprekendheden ga denken en bloggen en dat gebeurt al veel (ook door mij). Ik hoop zo snel mogelijk (ik denk ergens volgende week) ‘in de lucht te zijn’ op MarketingFacts.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

5 Comments

 1. mf

  Hans, zoals ik ook al aangaf in mijn email; ben erg blij je er bij te hebben (nogmaals dank) en ben uiteraard benieuwd naar jou visie op marketing. We spreken/lezen elkaar!

  Antwoord
 2. Lode Broekman

  Hans, succes met de uitbreiding van je blogwerkzaamheden bij Marketingfacts, ben benieuwd.

  Antwoord
 3. Fred Zelders

  Hans, Gefeliciteerd! Ik wens je veel succes en … vooral VEEL PLEZIER bij Marketingfacts.
  Maar … ik hoop wel dat Hans on Experience blijft wat het is!

  Antwoord
 4. frEdSCAPEs

  Hans Mestrum verlegt zijn grenzen

  Hans Mestrum (van de weblog Hans on Experience) breidt zijn werkterrein uit. Hij zegt:
  Jawel, ik ga binnenkort ook op MarketingFacts bloggen.… Ik ga daar wat doen met trends denk ik en ook weer de gebieden op zoeken die niet vanzelfsprek…

  Antwoord
 5. Arnoud

  Hans, gefeliciteerd en heel veel succes!

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This