Markets are conversations

Dat was wat The Cluetrain Manifesto al zei in 2000. Die open conversatie (of open source marketing) gebeurt momenteel veel via weblogs. Een goed voorbeels daarvan is Sun. 1000 Sun weblogs zijn er bij of via hen in de lucht. Via Micro Persuasion las ik een artikel in Technology Review van MIT over de Blog Heaven van Sun.
Enkele interessante uitspraken van Sun:
“In a world where you must speak with an authentic voice the obvious way is to let the people you most trust – your employees speak directly to the people you most want to appeal to – your customers.”
Bedrijven die het internet als middel om te communiceren afwijzen, missen de kansen om buzz te creëren, te zien waar hun klanten mee zitten, en missen misschien nog wel het belangrijkste het laten zien van hun menselijke kant.
As Schwartz puts it, “Any company that feels threatened by blogs probably feels threatened by the Internet.”
“Suns employees are our most passionate evangelists,” says Jonathan Schwartz, Suns president and chief operating officer and the author of a company blog read by tens of thousands of visitors every month. “From where I sit, the more our investors and customers know about us, the better.”

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This