Select Page

Landelijk elektronisch dossier in 2006 klaar

De knoop over de financiering van het dossier is doorgehakt. Het ministerie van VWS gaat de kosten voor een landelijk schakelpunt dat alle zorgverleners toegang geeft tot een verwijsindex met informatie over dossiers op zich nemen. Na verloop van tijd zullen de zorgverleners de kosten voor het instandhouden van de voorziening voor hun rekening nemen is de bedoeling. Het departement had eerder al aangegeven andere noodzakelijke onderdelen voor het dossier, zoals een burgerservicenummer en identificatiesystemen voor zorgverleners en verzekeraars op zich te nemen. (Bron)

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This