Select Page

Hoe maak je een Podcast?

Podcasting_fredIn het rijtje tutorials hoort naast RSS, Technorati Tagging en Trackbacks ook zeker Podcasting thuis. Ik vond een mooie podcasting tutorial bij frEdSCAPEs. Dit soort e-learning vind ik zeer krachtig. Kort, to-the-point, door de expert zelf gebracht en inzet van mooie techniek! Daar mogen er meer van komen.
“Al surfend op ons aller world wide web kwam ik terecht bij een video van Mark VandeWettering van Brainwagon. Hierin legt hij uit hoe je een podcast op een Windows PC maakt. De video duurt ruim zes minuten.” (wmv, 10 mb)
(bron)

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This