Experience: ben jij wel eens een bonbon geweest?

De_chocoladefabriek
Ik kreeg een tijdje terug een mooi voorbeeld van Experience van Tom van Brunschot, student aan de Imagineering Academie van de NHTV te Breda: De Chocoladefabriek. Via dit filmpje krijg je een sfeerimpressie van deze bijzondere attraktie, of liever Traktatie zoals ze het zelf noemen, waarbij je in een achtbaan door de chocoladefabriek rijdt. De Chocoladefabriek heeft de beschikking over een monumentaal pand uit 1887 op de De Ruyterkade 105/106, gelegen naast een geheime tunnel. Er komen 3 verschillende routes: een avonturenroute, een sprookjesroute en een educatieveroute. De kinderen ervaren hoe een bonbon gemaakt wordt en worden zelfs ingepakt tot bonbon.

De attracties:
– Tropische kas
– Productievloer
– Lift
– Laboratorium
– Restaurant
– The Chocolate Bar
– Cacaobaronnenclub
– Museum
– Bonboneterie
– Chocoladefontein
– Sweet Dreams
December 2007 zal de attractie geopend worden. Alles is er op gericht om het complete proces van chocoladebereiding te ervaren. Voel jij je naar het bekijken van al dit moois al weer kind?

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

1 Comment

  1. MarketingFacts

    Experience: Heb jij je wel eens als een bonbon gevoeld?

    Nee? En kun je er geen chocolade van maken?Kijk dan eens hier.

    Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This