Select Page

Experience: ben jij wel eens een bonbon geweest?

De_chocoladefabriek
Ik kreeg een tijdje terug een mooi voorbeeld van Experience van Tom van Brunschot, student aan de Imagineering Academie van de NHTV te Breda: De Chocoladefabriek. Via dit filmpje krijg je een sfeerimpressie van deze bijzondere attraktie, of liever Traktatie zoals ze het zelf noemen, waarbij je in een achtbaan door de chocoladefabriek rijdt. De Chocoladefabriek heeft de beschikking over een monumentaal pand uit 1887 op de De Ruyterkade 105/106, gelegen naast een geheime tunnel. Er komen 3 verschillende routes: een avonturenroute, een sprookjesroute en een educatieveroute. De kinderen ervaren hoe een bonbon gemaakt wordt en worden zelfs ingepakt tot bonbon.

De attracties:
– Tropische kas
– Productievloer
– Lift
– Laboratorium
– Restaurant
– The Chocolate Bar
– Cacaobaronnenclub
– Museum
– Bonboneterie
– Chocoladefontein
– Sweet Dreams
December 2007 zal de attractie geopend worden. Alles is er op gericht om het complete proces van chocoladebereiding te ervaren. Voel jij je naar het bekijken van al dit moois al weer kind?

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

1 Comment

  1. MarketingFacts

    Experience: Heb jij je wel eens als een bonbon gevoeld?

    Nee? En kun je er geen chocolade van maken?Kijk dan eens hier.

    Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This