Select Page

Emerce Update Multichannel Marketing

Emerce updateDonderdag 21 april 2005, 13.30 u – 18.00 u, Rotterdam organiseert Emerce weer een Emerce Update. Dit keer over multichannel.
Multichannel is niet meer weg te denken uit het businessjargon. Geen enkel bedrijf kan er meer omheen: klanten willen via meerdere kanalen zaken doen met uw organisatie. Maar weet u wel wat de behoeften zijn van uw klanten? Kunnen we segmenten onderscheiden ten aanzien van het gebruik van deze kanalen? Verschilt het gebruik per product? Hoe moeten bedrijven daarop inspelen? Wat werkt wel en wat werkt niet?
Aanmelden kan hier.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This