Select Page

Druk druk druk?

One_minute_tipNou dan is dit een oplossing. One Minute Tip. Het zijn hele korte podcast met tips, tricks, how-to’s over het gebruik van software, computers, pda’s, handhelds etc. Ik kwam dit tegen bij frEdSCAPEs, die alles verzameld over podcasts wat los en vast zit.
Ik vind dit soort toepassingen handig en weer een mooi voorbeeld van hoe je weblogs ook in kunt zetten. Er komen ook video’s bij. Eigenlijk is het een soort mini-training. Bekijk de lange lijst van mp3-tjes maar eens en laat me eens weten wat je er van vindt.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This