Select Page

Creative Commons uitgelegd

Op de weblog van Frans Nauta, voorzitter van Stichting Kennisland kwam ik een aardige posting tegen over de uitleg van de Creative Commons in gewoon, begrijpelijk Nederlands. Voor ieder een die er meer van wil weten dus een aanrader. Het is afkomstig van de site www.naarvoren.nl.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

1 Comment

  1. Frank Meeuwsen

    Ik zie zeker mogelijkheden in CC, maar de vraag die ik altijd mezelf stel is: Hoe kan je er als auteur (print, muziek, film, software etc.) dan nog geld mee verdienen? Ik heb er al eens over geschreven en veelal komen we niet verder dan het voorbeeld van de band die zijn muziek “gratis” online zet onder een CC licentie en zo meer bezoekers op concerten krijgt, meer shirts verkoopt en misschien een CD extra. Maar hoe zit het bijvoorbeeld met film? Of Dan Gillmor die zijn boek “We the media” gratis weggeeft onder een CC licentie. Hoe gaat hij zijn inspanningen terugverdienen?
    Zucht…weer zo’n onderwerp waar ik graag meer over wil weten…

    Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This