Blogs & Wikis: Technologies for Enterprise Applications?

The Gilbane Report legt uit hoe je Weblog en Wiki’s in het bedrijfsleven kunt in zetten. Daarnaast worden er voorbeelden genoemd van bedrijven en instellingen die er gebruik van maken. Het rapport is ook te downloaden (pdf).
In een posting op Randomize lezen we de beperkingen van weblogs:
1. Messages have no “home” except their date, so it is difficult to locate messages even a few days later. 2. Blog posts, Tasks, and Calendar entries are often redundant in nature.
3. Aggregated Clutter.
4. Lack of Revision control.
5. Simple text comments are too restrictive for a conversation.
6. Lack of offline support for attached files.
7. Working with file attachments is a pain. You have to download, edit, and re-upload.
(bron)

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2016 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This