Select Page

Waarom niet meer customer-experience?

Tom_petersCEO’s zijn goed in het sturen op kosten(besparingen), reorganisaties, efficiencyverhoging, lean-and-mean opereren en nog meer van dat soort ‘belangwekkende’ zaken. Niet dat niet moet, maar waarom wordt er ook niet meer aandacht en tijd besteed aan het toevoegen van waarde. Zeker in een samenleving waarin waarden steeds belangrijker worden is het zinvol anders tegen zaken aan te kijken.
Ik ben het dan ook roerend eens met wat Tom Peters opmerkt, als hij zegt dat CEO’s (en eigenlijk iedereen) bij elk project als eerste moet bedenken:
HOW WILL THIS PROJECT ENHANCE THE CUSTOMER EXPERIENCE IN A WAY THAT WILL IMPLEMENT ‘DRAMATIC DIFFERENCES’ FROM OUR COMPETITORS SO THAT WE CAN CAPTURE NEW CUSTOMERS, RETAIN OLD CUSTOMERS & GROW THEIR BUSINESS, BUILD OUR BRAND INTO A LOVEMARK

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This