Select Page

Vertrouwen Executives

Ceo surveyUit The McKinsey Global Survey of Business Executives , November 2004 blijkt dat business executives over de hele wereld in 2004 minder optimistisch zijn geworden over de economische vooruitzichten. Wel blijkt dat nog steeds een kleine meerderheid overwegend positief is. Opvallend is dat in de IT en Telecom sector de executives het meest optimistisch zijn over de verwachtingen voor de eerste helft van 2005. Volgens het onderzoek komt dat doordat men denkt dat de moeilijkste tijd achter de rug is en nieuwe technologische ontwikkelingen zullen bijdragen aan de groei. Het hele onderzoek lezen kan na registratie (gratis).
confidence executives

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This