Select Page

Trends 2005

Trendwatching_logola
ICT Trends 2005 is een veelgebruikte zoekterm in Google merk ik de laatste weken. Ik heb het interview met Vincent Everts en een column van hem over de trends van 2005 (niet meer te beluisteren) al eerder gepost. Nu is het de beurt aan zijn bijna naamgenoot Reinier Evers van Trendwatching.com. Ik belichtte al eens eerder een aantal trends van TrendWatching.com:

life-caching
generation C
insperience
online oxygen

MassclusivityWe voegen er nog een paar toe:
Massclusivity
Massclass

Deze presentatie over de belangrijkste trends voor 2005 (windows media) is zeer de moeite waarde en heeft Reinier Evers gehouden op het Marketing3 congres.

Tags: , , , generation c, , online oxygen

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

1 Comment

  1. Maaike

    Wat zijn de grote namen achter de trends van tegenwoordig? Welke bedrijven komen met de trends?

    Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This