Select Page

Trends 2005

Trendwatching_logola
ICT Trends 2005 is een veelgebruikte zoekterm in Google merk ik de laatste weken. Ik heb het interview met Vincent Everts en een column van hem over de trends van 2005 (niet meer te beluisteren) al eerder gepost. Nu is het de beurt aan zijn bijna naamgenoot Reinier Evers van Trendwatching.com. Ik belichtte al eens eerder een aantal trends van TrendWatching.com:

life-caching
generation C
insperience
online oxygen

MassclusivityWe voegen er nog een paar toe:
Massclusivity
Massclass

Deze presentatie over de belangrijkste trends voor 2005 (windows media) is zeer de moeite waarde en heeft Reinier Evers gehouden op het Marketing3 congres.

Tags: , , , generation c, , online oxygen

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

1 Comment

  1. Maaike

    Wat zijn de grote namen achter de trends van tegenwoordig? Welke bedrijven komen met de trends?

    Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This