Select Page

Seminar live via internet

Eduroam
Gelezen in de SURF nieuwsbrief:
“Live-uitzending SURFnet Expertiseseminar
Het SURFnet Expertiseseminar over het gebruik van een WLAN-infrastructuur en EduRoam van dinsdag 22 februari zal live te volgen zijn via het internet. Het seminar wordt gefilmd en direct uitgezonden. Het is nog mogelijk het seminar bij te wonen door het invullen van het online inschrijfformulier.
EduRoam stelt wetenschappers, docenten en studenten in staat op steeds meer plaatsen in binnen- en buitenland met hun laptop even eenvoudig te werken als wanneer ze binnen de eigen instelling bezig zijn.
Verschillende sprekers vertellen vanuit hun eigen ervaring en deskundigheid over hun ervaringen met de uitrol van een wireless LAN-infrastructuur en EduRoam. De theorie zal worden toegelicht aan de hand van een aantal praktijkvoorbeelden. De bijeenkomst wordt gehouden van 13.30 tot 17.00 uur in Media Plaza te Utrecht.
Het programma en inschrijfformulier zijn te vinden via:
http://www.surfnet.nl/info/bijeenkomsten/wifieneduroam.jsp
Meer informatie over EduRoam is te vinden via:
http://www.surfnet.nl/info/diensten/eduroam/home.jsp

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This