Select Page

Seminar live via internet

Eduroam
Gelezen in de SURF nieuwsbrief:
“Live-uitzending SURFnet Expertiseseminar
Het SURFnet Expertiseseminar over het gebruik van een WLAN-infrastructuur en EduRoam van dinsdag 22 februari zal live te volgen zijn via het internet. Het seminar wordt gefilmd en direct uitgezonden. Het is nog mogelijk het seminar bij te wonen door het invullen van het online inschrijfformulier.
EduRoam stelt wetenschappers, docenten en studenten in staat op steeds meer plaatsen in binnen- en buitenland met hun laptop even eenvoudig te werken als wanneer ze binnen de eigen instelling bezig zijn.
Verschillende sprekers vertellen vanuit hun eigen ervaring en deskundigheid over hun ervaringen met de uitrol van een wireless LAN-infrastructuur en EduRoam. De theorie zal worden toegelicht aan de hand van een aantal praktijkvoorbeelden. De bijeenkomst wordt gehouden van 13.30 tot 17.00 uur in Media Plaza te Utrecht.
Het programma en inschrijfformulier zijn te vinden via:
http://www.surfnet.nl/info/bijeenkomsten/wifieneduroam.jsp
Meer informatie over EduRoam is te vinden via:
http://www.surfnet.nl/info/diensten/eduroam/home.jsp

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This