Select Page

Portal Leven lang leren

Leven_lang_lerenKennisland en Kennisnet hebben een portal leven lang leren ontwikkeld. Het is een demo waarin te zien is wat er allemaal kan als het geld voor opleiden bij de burger zelf wordt neergelegd (past mooi in de gedachte van communicatieve zelfsturing van Cornelis) en er een soort marktplaats kan ontstaan waarin opleidingsinstituten hun aanbod neerleggen.
Op de weblog van Frans Nauta schrijft hij dat ze trots zijn op dit resultaat en ik moet zeggen na het bekijken van de demo mag hij dat best zijn. Staatsecretaris Rutte heeft toegezegd dat hij er voor gaat zorgen dat dit werkelijkheid wordt!
De ScienceGuide opent met een perbericht over deze portal en de toezegging van Rutte en heeft Frans Nauta geinterviewd over het initiatef.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This