Select Page

Multi Sensory Marketing and Branding

Mutlisensoring
Ik had het juist over ING en corporate geur en nu loopt ik tegen dit Multi Sensory Marketing and Branding seminar aan in Berlijn op 25 en 26 april. Kortom: even geod volgen dus wat op dit vlak gebeurt.
Het programma:
dag 1
dag 2
Casestudies die aan bod komen:
– IKEA, Bang & Olufsen The true value of sound in branding
– BMW Sound design: A tool to sharpen the brand profile
– Siemens Brand Soundscape: Creating a wholesome audio-visual corporate identity
– Unilever China Sensory Activation: Connecting and communicating through sensory engagement
– EDS-BOX Branding complexity
– Volvo ReVOLVOlution: Changing Volvo Cars into a modern premium ‘AND’ brand

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

2 Comments

 1. Joris Neele

  Wij zijn 9 vrijetijdsmanagement studenten aan de NHTV. We zijn op dit moment bezig met een project om aan het merk IKEA een beleving toe te voegen. Heeft U misschien nuttige informatie over IKEA of over de wijze waarop je een merk als IKEA belevenisvol kan maken??
  Groeten Joris Neele

  Antwoord
 2. Marieke

  He Joris en studiegenoten,
  Ik ben zelf net afgestudeerd aan de NHTV en ken jullie project een beetje. Misschien een tip om het boek the experience economy van Pine en Gilmore te gebruiken. Andere goede boeken zijn Imagineering van Nijs en Peters en Superbrands van Roland van Kralingen. Succes ermee
  Groetjes Marieke

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This