Mobiele muziek op GSM concurrent van iPOD?

mobiele muziekMobiele muziek heeft de toekomst. Daar is iedereen het wel over eens. Maar welk device wordt het? Volgens de fabrikanten en de operators op de 3GSM Worldcongres in Cannes wordt het de GSM. In een artikel in Emerce staat te lezen welke devices en mogelijkehden belangrijk gaan worden. Naast de gsm en de iPOD is er ook aandacht voor de near field communication mogelijkheid.
“Daarbij is het zo dat mensen door twee toestellen even tegen elkaar te houden muziek kunnen delen. Daarbij is geen sprake van het maken van een kopie. Zo lang iemand de lijn op zijn toestel openhoudt en niet verder weg loopt dan een meter of dertig kan er naar een track geluisterd worden. Is iemand bijvoorbeeld uit zicht dan verdwijnt die mogelijkheid,” legt Hans Schenk, de CEO van Philips Software uit in Cannes.
Deze super distribution techniek maakt het mogelijk om snel en veel muziek te verspreiden bij bijvoorbeeld introducties van nieuwe bands of cd’s.
De Near Field Communication chip van Philips gaat de gsm in en die ‘draait’ dan Windows Media Player, volgens Nokia en Microsoft.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2016 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This