Select Page

Microsoft PressPass ook met RSS

Microsoft PressPass gaat ook met RSS werken. Het gaat om de Corporate Pressreleases (rss-feed) en de Top Stories (rss-feed).
De complete lijst met Microsoft RSS feeds vind je hier. Dit is de meer technische info van MSDN.
Intel had al RSS feeds.
PR Opionions legt allemaal nog eens uit waarom RSS belangrijk is voor PR doeleinden. De belangrijkste reden is vooral het verminderen van de spam email in je Inbox. Veel mensen (ikzelf niet uitgezonderd) abonneren zich op email-newsletters en krijgen die dan dagelijks binnen, waardoor je door de bomen het emailbos niet meer ziet. Met RSS kun je dat omzeilen en via je reader makkelijker filteren. Een andere reden die pleit voor RSS is de kosteneffectieve en efficiënte manier om content bij je doelgroep te krijgen.
Natuurlijk zijn er ook nog veel mitsen en maren aan RSS. Ze worden ook genoemd in de posting van PR Opions en de weblog van Dylan Greene. Hij geeft een lijstje van 10 redenen met voorbeelden waarom RSS nog niet klaar is.
Via NevOn

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This