Select Page

MAKE is a MOOK

online boekEen nieuw gerecht, een nieuw game, een pay-off van een hip bedrijf, een kruising tussen een geit en een stier? Niets van dat alles. Ik las op de weblog van Tom Peters (veel gratis presentaties trouwens!) een berichtje over dit nieuwe fenomeen. MAKE is een MOOK. En een mook is een kruising tussen een hybride magazine en een boek. Het is een MakeZine. En ook on-line gebeurt er van alles. Je kunt de weblog hier bekijken en daar mee praten.
En hij is er enthousiast over.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This