Select Page

ICT Bestedingen nemen toe

Ict_barometer2Vergeleken met vorig jaar zagen vier op de tien ondervraagde managers en ICTers het ICT-budget toenemen, twee op de tien zagen het budget afnemen en de rest constateerde geen verandering. Met name binnen de overheid / not-forprofit heeft men het afgelopen jaar meer geïnvesteerd in ICT. Dit blijkt uit de gisteren uitgebrachte ICT Barometer van 17 februari van Ernst & Young.
Voor de komende 12 maanden verwacht 37% van de ondervraagden dat het ICT-budget zal toenemen, terwijl 15% een daling verwacht. De rest (48%) verwacht dat het budget gelijk blijft. Per saldo zal het ICT-budget de komende 12 maanden dus naar verwachting groeien.
36% van de ondervraagden verwacht dat de bestedingen aan hardware de komende 12 maanden zullen toenemen, terwijl 16% denkt dat deze zullen afnemen. De rest verwacht geen verandering. Per saldo is er dus sprake van een toename van de bestedingen aan hardware.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This