Select Page

ICT Bestedingen nemen toe

Ict_barometer2Vergeleken met vorig jaar zagen vier op de tien ondervraagde managers en ICTers het ICT-budget toenemen, twee op de tien zagen het budget afnemen en de rest constateerde geen verandering. Met name binnen de overheid / not-forprofit heeft men het afgelopen jaar meer geïnvesteerd in ICT. Dit blijkt uit de gisteren uitgebrachte ICT Barometer van 17 februari van Ernst & Young.
Voor de komende 12 maanden verwacht 37% van de ondervraagden dat het ICT-budget zal toenemen, terwijl 15% een daling verwacht. De rest (48%) verwacht dat het budget gelijk blijft. Per saldo zal het ICT-budget de komende 12 maanden dus naar verwachting groeien.
36% van de ondervraagden verwacht dat de bestedingen aan hardware de komende 12 maanden zullen toenemen, terwijl 16% denkt dat deze zullen afnemen. De rest verwacht geen verandering. Per saldo is er dus sprake van een toename van de bestedingen aan hardware.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This