Select Page

I Cyborg

I_cyborgDonderdag 3 februari organiseert de NGN haar jaarlijkse Netwerk Estafette. Als keynote hebben ze Kevin Warwick uitgenodigd. Warwick is de Britse prof die zich bezighoudt met kunstmatige intelligentie, robots en cyborgs. Warwick houdt zich dus intensief bezig met het snijvlak van menselijk lichaam en computer en hij heeft zich meermaals laten opensnijden om een chip te laten implanteren of om met een lichaamsfunctie een apparaat aan te sturen.
Volgens Warwick worden we in de toekomst allemaal cyborg; ‘wie een gewoon mens wil blijven; u wordt in de toekomst een uitzondering’, is een van zijn uitspraken. Warwick ziet het dus ook gebeuren dat computervirussen een grote bedreiging vormen voor de mensheid. Als hij beweert dat computers en het menselijk lichaam zullen integreren en dat daardoor hele nieuwe virussen zullen ontstaan, dan is
het wel duidelijk dat dat geen virussen zijn die je met McAfee Antivirus wegkrijgt. Zijn gedachtenexperiment is fascinerend.
Ik ga daar eens kijken en luisteren naar dit fascinerende verhaal (van de site van Fabian de Graaf).

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This