Select Page

Het Cluetrain Manifest

Cluetrain
Bij het bekijken van Open Source Marketing en Viral Marketing kwam ik ook terecht bij het Cluetrain Manifest. Het lezen van dit manifest raakte me. Het beschrijft eenvoudig maar krachtig in 95 stellingen hoe de de wereld van vandaag snel verandert en wat de kracht is van ‘vernetting’: vernette markten, vernette conversaties. Het manifest is ook on-line te lezen evenals de vele steunbetuigingen. De ondertitel is veelzeggend: the end of business as usual. Door het internet ontdekken en ontwikkelen mensen nieuwe wegen om kennis met de snelheid van het licht te delen. Als een direct gevolg worden markten bijdehand – en worden sneller wijs dan de meeste bedrijven. Het is een transformatieproces dat momenteel plaatsvindt en daarom ook past in de Experience Economy: connecting & sharing als leerbelevenis! Go with the flow!

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This