Select Page

Handhelds in Teaching and Learning

Tony Vincent is onderwijzer en bezig met handhelds in het onderwijs:
“Planning for Handhelds in Teaching and Learning
I’ve set up this web log on blogger.com as an example for my Spring 2005 graduate students. I’m requiring each student to maintain a blog to reflect on what he or she learns in and out of class. I’m very interested in reading the blog posts and any comments made to those posts by the class.
Blogging and using handhelds are not so different. You can actually blog from a handheld, read blogs on a handheld, or blog about handhelds. There’s lots of possibilities and I know my graduate students will find many connections between the two technologies and apply them to teaching and learning!”

Hij is net met dit experiment begonnen. Het is dus interessant te volgen hoe het verloopt. Hij begint in ieder geval enthousiast en volgens mij geeft hij kookles of zo:
“Class starts tomorrow!
I’m excited for Spring 2005’s class to start tomorrow. I’ve got all of the handouts and slideshows ready to go for the first session. Tonight my task will be to make a killer pot of chili. I hope my class enjoys my cooking, but at the same time, I hope there are leftovers! “

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This