Select Page

Edu Podcasting

Edu Podcasting. We konder er op wachten of er zelf mee aan de slag gaan natuurlijk. Op Weblogg-ed: The Read/Write Web in the Classroom kunnen we lezen wat Will Richardson vindt van het project van Barbara Ganley: Podcasting and Wikis in the Blogging Classroom.
De First Podcast in the semester gebruikt ze om:
“pointing to a student’s sensitive reading of the opening pages. What is especially effective about embedding the podcast onto the blog in addition to uploading the files onto iPODS is the accessibility of the full blog as they listen–they can look at the post I’m referring to at the same time.”

De leerlingen kunnen tegelijk met het luisteren op de weblog meelezen. Will Richardson heeft een idee om iets op deze manier te doen met zijn tablet-pc:
“I’m really liking the idea of being able to combine the two, and would love at some point for students to start using reflective audio notes to annotate their writing.”

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This