Select Page

easyMusic.com

Easymusic Stelios is weer wat van plan. Op de site easyMusic.com heeft hij een Copyright en een Copyleft gedeelte. De laatste is nog in ontwikkeling en moet een soort verzamelplaats worden van artiesten die gratis hun muziek aan willen bieden. Wie wat verder kijkt ziet dat het persbericht over Copyleft al van juni 2004 is……Maar met de hype rond Podcasting en het steeds verder oprukken van het fenomeen open source marketing, zou hier wel eens snel verandering in kunnen komen.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This