Digitale levensstijl nu echt doorgebroken

Dit blijkt uit onderzoek (pdf)van GfK Benelux in samenwerking de FIAR, de branchevereniging van fabrikanten, importeurs en agenten op elektronicagebied.
In Nederland zijn in 2004 meer dan 800.000 mp3-spelers over de toonbank gegaan. Verreweg de meeste van deze draagbare digitale audiospelers beschikt over flashgeheugen. Spelers met een harde schijf zijn vanwege de hogere prijs minder in trek (7 procent van het totaal).
Behalve mp3-spelers zijn er vorig jaar ook veel dvd-recorders en digitale fotocamera’s verkocht. De FIAR concludeert dan ook dat de digitale levenstijl echt is doorgebroken.
“De komende tijd staan nog veel innovaties op doorbreken, waaronder de settop-boxen voor digitale tv-ontvangst en televisiekijken via adsl”, aldus de vereniging in een verklaring.
bron: webwereld

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2016 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This