Select Page

Digitale levensstijl nu echt doorgebroken

Dit blijkt uit onderzoek (pdf)van GfK Benelux in samenwerking de FIAR, de branchevereniging van fabrikanten, importeurs en agenten op elektronicagebied.
In Nederland zijn in 2004 meer dan 800.000 mp3-spelers over de toonbank gegaan. Verreweg de meeste van deze draagbare digitale audiospelers beschikt over flashgeheugen. Spelers met een harde schijf zijn vanwege de hogere prijs minder in trek (7 procent van het totaal).
Behalve mp3-spelers zijn er vorig jaar ook veel dvd-recorders en digitale fotocamera’s verkocht. De FIAR concludeert dan ook dat de digitale levenstijl echt is doorgebroken.
“De komende tijd staan nog veel innovaties op doorbreken, waaronder de settop-boxen voor digitale tv-ontvangst en televisiekijken via adsl”, aldus de vereniging in een verklaring.
bron: webwereld

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This