Select Page

Dagelijks 7250 berichten!

BommieVolgens bommie komen er dagelijks 7250 berichten in Nederland het internet op. Dit blijkt uit een persbericht. Vooral donderdag en vrijdag zijn toppers met ieder 8.500 berichten, echter is het weekend relatief rustig met slechts 4.500 items per dag.
Op www.bommie.com kunnen gebruikers een gratis account aanmaken, waarmee er op één plek direct meerdere websites gevolgd kunnen worden. Leden selecteren hun bronnen en bommie.com verzamelt en distribueert de berichten vanaf de internetsites. Zo wordt het mogelijk om eenvoudig, snel en overzichtelijk op het net geplaatste berichten bij te houden.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

1 Comment

  1. Mickel

    Het zou natuurlijk pas echt interessant worden als die stroom van berichten gemonitored wordt en geanalyseerd wordt hoe snel informatie wordt gedistribueerd over meerdere plaatsen heen. Waar communiceren mensen over, hoe snel verspreiden ze informatie en wat zijn de “hot” items. Ook bij Gmail zijn dit natuurlijk interessante items en kun je met marketing technieken enorme analyses doen en gebruikerstypen onderscheiden. AH klantenkaart in het groot zeg maar. Het blijft natuurlijk de vraag waar dit tot leidt en of we ons als burgers hier tegen moeten wapenen. Als consument kan het alleen maar prettig zijn.
    gr. M.

    Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This