Select Page

Dagelijks 7250 berichten!

BommieVolgens bommie komen er dagelijks 7250 berichten in Nederland het internet op. Dit blijkt uit een persbericht. Vooral donderdag en vrijdag zijn toppers met ieder 8.500 berichten, echter is het weekend relatief rustig met slechts 4.500 items per dag.
Op www.bommie.com kunnen gebruikers een gratis account aanmaken, waarmee er op één plek direct meerdere websites gevolgd kunnen worden. Leden selecteren hun bronnen en bommie.com verzamelt en distribueert de berichten vanaf de internetsites. Zo wordt het mogelijk om eenvoudig, snel en overzichtelijk op het net geplaatste berichten bij te houden.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

1 Comment

  1. Mickel

    Het zou natuurlijk pas echt interessant worden als die stroom van berichten gemonitored wordt en geanalyseerd wordt hoe snel informatie wordt gedistribueerd over meerdere plaatsen heen. Waar communiceren mensen over, hoe snel verspreiden ze informatie en wat zijn de “hot” items. Ook bij Gmail zijn dit natuurlijk interessante items en kun je met marketing technieken enorme analyses doen en gebruikerstypen onderscheiden. AH klantenkaart in het groot zeg maar. Het blijft natuurlijk de vraag waar dit tot leidt en of we ons als burgers hier tegen moeten wapenen. Als consument kan het alleen maar prettig zijn.
    gr. M.

    Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This