Select Page

CorporateBloggingBlog wil wat van ons weten!

Corporate Blogging Blog wil wat van ons weten. Blijkt op zijn weblog. Hieronder het bericht.
“Wednesday, February 16, 2005
Tell Me More About The Netherlands
I’m curious. I get many reports about corporate blogs in the Netherlands. Considering that it’s a relatively small country (16 million people or so) with two languages that aren’t widely spoken in the rest of the world, one could imagine that the “market” for blogging (=readership) would be too small to make it worthwhile. I’ve heard that from both Sweden and Denmark, to mention two examples.
But something makes you blog for business!
Is this just a coincidence or something the rest of us could learn from? Would love to hear your thoughts. Comment here or e-mail me.
Posted by Fredrik”
Dus degene die op die lijst staan laat wat van je horen.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

1 Comment

  1. Remondo

    Voor Remondo is de blogvorm een uiting van een klantgerichte state-of-mind, dynamiek en online aandacht. Het format is vooral luchtig en gericht op bestaande relaties, beleidsmakers, managers en innovatieve ondernemers. Daarnaast is het plezierig!
    Waarom Nederland zo ‘massaal’ aan de businessblog gaat? Nederland is sterk op kennis en diensten gericht, wat deze ondernemers wellicht eerder aanzet om constant in contact te treden met de buitenwereld en deze te laten ervaren met wie ze op welke wijze zaken doet. Kennis is moeilijk in een statische vorm te vatten, dus de blog is een uitstekend middel om de dynamiek van toegepaste kennis over te dragen.
    Ik vraag me wel af of een handjevol businessblogs (waarvan de meeste marketing georienteerd) zo opzienbarend is.

    Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This