Select Page

Cityfeeds

CityfeedsCityfeeds verzamelt RSS-feeds van de steden Los Angeles, New York, San Francisco, Seattle, Chicago, San Diego, Washington, DC, Austin, Toronto, London, en Baghdad, lees ik op Micro Persuasion van Steve Rubel.
Je kunt hier lezen wat ze doen en wat aggregedited content is. De Opmaak vind ik niet geweldig, maar er staat wel veel op.
Volgens Rubel de tegenhanger van Topix. En ook Areaguides is er al, alhoewel de laatste commercieler is, maar Amsterdam zit er in ieder geval in.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This