Select Page

Audio en video via het internet

DavideonBron: SURF
In januari is de publicatie ‘Davideon, een wereld in beeld en geluid’ verschenen. Het handboek bevat onder andere persoonlijke reflecties van docenten op hun ervaringen binnen het SURF pnderwijsvernieuwingsproject Davideon. In de publicatie zijn ook uitgebreide cursusbeschrijvingen en een onderwijskundige beschouwing over de mogelijkheden van audio en video via het internet opgenomen.
Het Davideon-project, een samenwerkingsverband van de opleidingen geschiedenis, journalistiek en mediastudies aan de Rijksuniversiteit Groningen, Universiteit van Amsterdam en Windesheim Zwolle, maakt sinds twee jaar via streaming media gebruik van collecties uit het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid. De belangrijkste doelstelling van het
Davideon-project is te experimenteren met nieuwe onderwijsvormen. Het project heeft als doel de resultaten te delen met andere docenten. Begin februari 2005 wordt bovendien de geheel vernieuwde website van Davideon gelanceerd. Een voorproefje van wat daar te zien en te horen is (vereist Windows Media Player).
Meer informatie over Davideon is te vinden op de SURF-website:
http://www.surf.nl/davideon

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This