Virtuele buren

BouwDit is de titel van een bericht uit Trouw van 22 januari. Het blijkt uit het artikel dat mensen zich al verenigen via internet nog voordat de huizen zijn gebouwd. Daarna groeit de site uit tot een levendig portaal van de gemeenschap in een wijk. Op de site www.ijbrug.nl is te zien hoe dat werkt. De site krijgt dagelijks 1000 bezoekers. Op www.vathorst.nu worden dagelijks 2000 bezoekers geturfd. Ik vind dit een aardige toepassing van internet en communicty-vorming.
Het artikel uit Trouw is on-line te lezen.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

1 Comment

  1. manja

    Dat is nog eens een zinvolle toepassing van de mogelijkheden die internet biedt. Ben benieuwd of die mensen met elkaar blijven mailen als ze er eenmaal wonen, of dat ze elkaar ook live zullen ontmoeten 😉

    Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2016 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This